Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Wereldwijd geleverd
 • 10 jaar garantie
 • Beste prijs/kwaliteit
Waarom een Dogmill

Waarom een Dogmill

Vanuit onze voorliefde voor honden is Dogmills opgezet. Wij vertellen u graag meer over de kernwaarden van onze hondenloopbanden en onze klantbeloften.

De kwaliteit van Dogmills

Contact met Dogmills

Onze Dogmills zijn zo ontworpen dat uw hond op een veilige, gecontroleerde manier de hondenloopband kan gebruiken. Wij verzekeren u van de beste kwaliteit.

 • Stevige constructie
 • Veilige materialen
 • Fijne afwerking

De kernwaarden van Dogmills

Waarom kiezen voor een Dogmills hondenloopband? Onze treadmills zijn...

Bekijk het productoverzicht

 • Solide
 • Niet-elektrisch
 • Stil
 • Duurzaam
 • Onderhoudsvrij

Toelichting kernwaarden

Solide. Bij het ontwerp van onze Dogmills is er rekening gehouden met de afmeting en het gewicht van verschillende hondenrassen. De hondenloopbanden zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor elke hond vanaf 5 kilo. De veiligheid van uw hond wordt gewaarborgd door de stabiliteit die de loopbanden bieden en de fijne afwerkingen van de loopvlakken. Hierdoor kan uw hond zich nergens aan bezeren. Het bevestigingsframe van de Dogmills Economy, Dogmills Carpet, Dogmills Standaard en de Dogmills Pro is verstelbaar, waardoor uw hond veilig tussen het aluminium frame vastgezet kan worden op de hondenloopband.

Niet-elektrisch. Onze hondenloopbanden dienen geheel op eigen spierkracht aangedreven te worden. Zodoende kan het tempo door uw hond zelf bepaald en gecontroleerd worden. De Dogmills zijn zo ontworpen dat deze meebewegen, waardoor er geen ongewenste druk op de gewrichten ontstaat. Uw hond kan zich door de natuurlijke beweging dus niet overbelasten.

Stil. Zodra uw hond aan het trainen is op een van onze Dogmills, zult u hier weinig tot geen overlast van ondervinden. De hondenloopbanden zijn namelijk zo gemaakt dat ze zo goed als stil gebruikt kan worden. 

Duurzaam. De Dogmills worden geproduceerd op een manier waardoor het milieu zo min mogelijk belast wordt. Onze partner gedurende het productieproces onderneemt duurzaam door verspilling terug te dringen en productiemethodes op de werkvloer te optimaliseren. Tegelijkertijd is een Dogmill een duurzame keuze, omdat het product een lange levensduur kent. De levensduur is met name afhankelijk van het gebruik. Mits uw hond intensief op de Dogmill traint zal de hondenloopband wellicht sneller sporen van gebruik vertonen.

Onderhoudsvrij. Onderhoud voor onze hondenloopbanden kan achterwege blijven. U heeft hier na aanschaf dus geen omkijken naar. 

De werking van een Dogmill

Een training van 10 minuten op een Dogmill staat ongeveer gelijk aan een stevige wandeling van 60 minuten. Haal daarom nu uw Dogmill in huis!

Normaal gesproken loopt of rent een hond met een asymmetrische beweging. Wanneer uw hond op een van onze Dogmills loopt, gebeurt dit in een rechte lijn. Dit veroorzaakt een kleinere kans op overbelasting van de gewrichten en/of spieren.

Bekijk ons YouTube kanaal

De klantbeloften van Dogmills

Wat bieden we u als klant?

Meer over verzending en levering?

 • Een maximale prijs kwaliteit verhouding. De treadmills kennen een hoge kwaliteit, tegen een relatief voordelige prijs. 
 • Een optimale service(garantie). U kunt altijd op Dogmills bouwen als u vragen heeft of als er iets met uw product is.
 • Een snelle levertijd. Onze hondenloopbanden zijn direct leverbaar. Na uw aankoop kunt u dus zo snel mogelijk profiteren van het product. 
 • Een wereldwijde bezorging. Wij willen het liefst iedereen bekend maken met de positieve werking van een hondenloopband als hulpmiddel. Daarom verzenden wij onze Dogmills over de hele wereld. 

Ons verhaal

Wij hebben zelf twee Staffordshire Bull Terriërs met boordevol energie. Ondanks wij veel met de oudste ondernamen, merkten we dat we haar niet altijd in haar hoge energiebehoefte konden voorzien. We hadden namelijk niet iedere dag de tijd om urenlang met haar te gaan wandelen, rennen of zwemmen. Omwille van Luna zijn wij ons gaan verdiepen in een mogelijke aanvulling op haar energieke leven. Een hondenloopband leek al snel de ultieme uitkomst. Toch struikelden wij al snel over hoge kosten, een betwistbare kwaliteit en lange levertijden.

Vanuit liefde voor Luna en de ambitie om andere honden(eigenaren) te assisteren wilden wij dit anders doen. Na een lang proces hebben wij Dogmills op de markt gezet. Ondertussen zijn er al ongeveer 4000 Dogmills wereldwijd verkocht en kunnen we met trots zeggen dat we al veel honden hebben kunnen helpen met blessures, revalidatie, overgewicht of een hoge energiebehoefte. Luna en Tank genieten er meerdere keren per week van. Fantastisch om te zien.

Dit zeggen klanten over Dogmills

Onze gemiddelde waardering is 8.2

Jos van den Bulcke
België

Bart Mattijsen
Nederland

Wojciech K (donkurakos)

Dallas Dodman

Romeu Staffbull
Brazilië

Custom-made Dogmill

Wij produceren de hondenloopbanden volledig zelf. Om deze reden is het dan ook mogelijk om een Dogmill te maken naar uw persoonlijke wensen en afmetingen. Wij gaan graag met u in gesprek om uw behoeften en de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op