Over Dogmills

Dogmills is een Nederlands bedrijf dat al jaren hoogwaardige hondenloopbanden produceert. Onze loopbanden voor honden zijn de beste in prijs/kwaliteit.

We verzenden wereldwijd.

Als je in de webshop je woonplaats selecteert krijg je de prijs inclusief verzendkosten te zien

Vragen? Neem hier contact met ons op

Hoe is begon:

Onze Staffordshire Bull Terrier (Engelse Stafford) Luna is een zeer energieke hond. Zij trekt ons voort op onze mountainbikes door de Gelderse bossen en gaat ook graag mee hardlopen, fietsen of zwemmen.

Zij heeft ook genoeg energie om eindeloos achter een balletje aan te rennen. Elke energieke Staffordshire Bull Terrier is dol op spelletjes en dient te worden uitgedaagd, anders gaat ze zich al snel vervelen. Ondanks alles wat wij met Luna ondernamen, merkten wij dat we soms in ons drukke leven niet aan haar energiebehoefte te kunnen voldoen.

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een manier om Luna uit te dagen, zonder elke dag uren te wandelen, zwemmen of fietsen. Wij hebben veel advies ingewonnen en veel gelezen. Een loopband bleek de ultieme uitkomst. Bij het zoeken naar een kwalitatieve hondenloopband stuitte we echter al snel op de hoge kosten, lange levertijden maar vooral twijfel in de prijs/kwaliteit-verhouding. Vanuit liefde voor Luna vonden wij dat dat anders moest en daarom: Dogmills.nl

Na maanden bouwen, sleutelen en testen produceerden wij een perfect prototype, die wij vervolgens zelf in productie hebben genomen. Het resultaat is een echt Hollands kwaliteitsproduct! Door onze Nederlandse productie kunnen wij binnen een week een hondenloopband leveren zonder in te leveren op kwaliteit.

Luna is dol op onze Dogmills loopband en geniet er een paar keer per week van.

Treadmill Productieproces

Beste in prijs/kwaliteit wereldwijd!

Treadmill Productieproces

Beste in prijs/kwaliteit wereldwijd!

Treadmill Productieproces

Beste in prijs/kwaliteit wereldwijd!

heavy
Dogmills-Worldwide-shipping
Dogmills Logo
×

Contact Dogmills

× Whatsapp direct contact