Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Wereldwijd geleverd
  • 10 jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit

Hoe dogmills begon

Onze Staffordshire Bull Terrier (Engelse Stafford) Luna is een zeer energieke hond. Zij trekt ons voort op onze mountainbikes door de Nederlandse bossen en gaat ook graag mee hardlopen, fietsen of zwemmen. 

Luna heeft ook genoeg energie om eindeloos achter een balletje aan te rennen. Elke energieke Staffordshire Bull Terrier is dol op spelletjes en dient te worden uitgedaagd, anders gaan ze zich al snel vervelen. Ondanks alles wat wij met Luna ondernamen, merkten wij dat we soms in ons drukke leven niet in haar energiebehoefte konden voorzien.

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een manier om Luna meer uit te kunnen dagen, zonder elke dag uren te wandelen, zwemmen of fietsen. Wij hebben veel advies ingewonnen en veel gelezen. Een loopband bleek de ultieme uitkomst. Bij het zoeken naar een kwalitatieve hondenloopband stuitten we echter al snel op de hoge kosten, lange levertijden en raakten wij in twijfel over de prijs-kwaliteitverhouding.
 

Hoge kwaliteit sinds 2015

Vanuit onze liefde voor Luna vonden wij dat dat anders moest en daarom hebben wij in 2015 Dogmills opgezet. Na maanden bouwen, sleutelen en testen produceerden wij een perfect prototype, welke wij vervolgens zelf in productie hebben genomen. Het resultaat is een echt Hollands kwaliteitsproduct! Door onze Nederlandse productie kunnen wij snel een hondenloopband leveren zonder in te leveren op kwaliteit. Luna is dol op onze Dogmills loopband en geniet er een paar keer per week van.

 

Heb je interesse in een hondenloopband van Dogmills of heb je vragen? Neem contact op met Jorg.

Bel Dogmills  Of stuur een mail