De Beste Selectie van Dogmills

Dogmills heeft in de afgelopen jaren wereldwijd veel verschillende modellen hondenloopbanden geproduceerd en verkocht. Omdat de vraag naar hondenloopbanden aantrekt hebben we besloten om een selectie te maken van onze 4 beste modellen.

De selectie varieert van een basic hondenloopband (Dogmills Treadmill Economy) die wereldwijd het beste is in prijs/kwaliteit tot een professionele Slatmill die met afstandsbediening in hoogte is te verstellen.

Al onze hondenloopbanden zijn gemakkelijk en veilig in onze webshop te bestellen. Als je de locatie wijzigt in de winkelwagen zie je totaal prijs inclusief verzendkosten in verschillende valuta’s

Waarom een Dogmills hondenloopband?

De hondenloopband van Dogmills is speciaal voor honden ontworpen. Het wordt geheel op eigen spierkracht aangedreven en is dus niet elektrisch. Daardoor beslist de hond zelf wanneer en hoe hard hij of zij wil lopen. Verder is de loopband zo ontworpen dat er geen ongewenste druk op de gewrichten komt en de hond er niet af kan vallen. De hondenloopband van Dogmills wordt onder andere gebruikt door kennelhouders, revalidatiecentra, dierenartsen, fokkers, trainers van politie en leger, en natuurlijk particuliere hondeneigenaren. Ook word de loopband van Dogmills gebruikt bij gedragstherapie. Met behulp van onze hondenloopband kan jouw hond genieten van een dosis plezierige, verantwoorde en uitdagende activiteiten, maar dan wel met een flinke tijdsbesparing voor jou als baas!

Dog treadmill Dogmills
Scroll naar top
× Whatsapp direct contact