Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Wereldwijd geleverd
  • 10 jaar garantie
  • Beste prijs/kwaliteit

hulp pagina dogmills

Het komt soms voor dat er problemen zijn met de werking of het in elkaar zetten van onze hondenloopbanden. Zijn er onderdelen tijdens de verzending beschadigd? Maak hier foto’s van en neem contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar en zoeken zo snel mogelijk naar een oplossing. Op deze pagina leggen we uit hoe u zelfstandig mogelijke problemen kunt verhelpen. 

1 Werking verbinders

Is er iets mis met de werking van uw hondenloopband? Geen zorgen! Bijna bij al onze mills kan het frame inclusief de wielophanging versteld worden. 

Met behulp van de bijgeleverde inbussleutel en de onderstaande instructies is het vrij eenvoudig om uw Dogmill opnieuw zelfstandig af te stellen.

Op deze afbeelding zie je hoe de verbinder werkt. Zorg dat de kleine groef in de kop van de bout altijd richting de verbinder wijst voor de juiste werking.

2 poten installeren Dogmills Standaard

Bij het installeren van de poten bij de Dogmills Standaard is het soms nodig om de kop van de bout met een platte schroevendraaier aan te drukken zodat de verbinder op de juiste manier aangedraaid wordt. 

Wielophanging installeren

Gebruik hierbij de bijgeleverde inbussleutel, winkelhaak en een hamer.

Draai de verbinders niet helemaal open maar een beetje, zodat u met een hamer de aluminium profielen voorzichtig kunt verstellen.

Hoofdwielen in hoogte verstellen

U kunt de wielophanging zelfstandig in de hoogte kan verstellen. Zorg ervoor dat de wielen precies even hoog staan als de lagers.

Hoofdwielen uitlijnen in het midden

Op de afbeelding ziet u hoe u de wielen kunt verstellen. Zorg ervoor dat de hoofdwielen precies in het midden van de loopband staan. Gebruik hierbij een winkelhaak.