Dogmills

Gedragstherapie met Dogmills

Dogmill word ingezet door Happypets-Happyyou.com

Honden met een gedragsprobleem focussen zich vaak maar op één ding en dat is hetgeen dat het probleemgedrag veroorzaakt. Door de hersenen bezig te laten zijn met iets anders (bijvoorbeeld lopen/rennen) kan het negatieve gedrag omgebogen worden naar positief gedrag. Zo kan een hond met de grootste problemen toch weer een normale hond worden zonder de ouderwetse harde aanpak maar door een natuurlijke wijze.

Sommige honden hebben probleemgedrag doordat ze niet zijn voldaan in hun behoeftes. Ze werden bijvoorbeeld nooit uitgelaten en barsten van de energie. Om het voor de hond en de omgeving veilig te houden kan er een loopband gebruikt worden om de meeste energie te kunnen drainen zodat er vervolgens gewandeld kan worden en er op therapeutische wijze gewerkt kan worden aan het probleemgedrag.

De hondenloopband van Dogmills is speciaal voor honden ontworpen, het wordt geheel op eigen spierkracht aangedreven en is dus niet elektrisch. Daardoor kan de hond zelf beslissen wanneer en hoe hard hij of zij wil lopen. Verder is de loopband zo ontworpen dat er geen ongewenste druk op de gewrichten komt en de hond er niet af kan vallen. Kortom: een ideaal instrument bij therapie voor honden. Happy pets-happyyou heeft veel profijt van onze mill, we zijn dan ook dankbaar dat onze Dogmill een bijdrage mag leveren aan het mooie werk wat zij verrichten.

Kijk voor meer info op www.happypets-happyyou.com